• Τηλέφωνο: 211 720 53 42
  • Email: info@modernglass.gr

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ελασματοποιημένα γυαλιά τα οποία κατασκευάζονται σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 12543. Οι υαλοπίνακες TRIPLEX είναι κατάλληλοι για οποιαδήποτε εφαρμογή απαιτεί προστασία από ατύχημα και που ενδέχεται να μη μπορεί να αποτρέψει ένας απλός υαλοπίνακας. Επιπλέον, εφαρμόζεται όπου απαιτείται ανάγκη περαιτέρω προστασίας από κλοπή, διάρρηξη ή παραβίαση.

Tα κρύσταλλα SECURIT εμφανίζουν αυξημένη μηχανική αντοχή σε σχέση με τα κοινά τζάμια. Επιπλέον είναι ακίνδυνα για τη σωματική ακεραιότητα, καθώς σε περίπτωση ατυχήματος θρυμματίζονται σε μικρά κομματάκια. Οι θερμικά ενισχυμένοι υαλοπίνακες (SECURIT) έχουν τεράστια αντοχή ενάντια στη θραύση, αφού είναι 400% ανθεκτικότεροι από τους κοινούς.

Τα χρωματιστά τζάμια αποτελούν μια εντυπωσιακή διακοσμητική πρακτική έχοντας πάρα πολλές εφαρμογές. Η χρήση τους επεκτείνεται σε πορτάκια κουζινών, πλάτη κουζίνας, πάγκους, μπάνια, νιπτήρες και έπιπλα, σε επενδύσεις τοίχων, γυάλινα χωρίσματα αλλά και ως διακοσμητικό μέσο σε καφέ, bar και εστιατόρια.

Ενεργειακοί, αλεξίσφαιροι, αντιβανδαλικοί, θερμοηχομονωτικοί, διπλοί, κοινοί υαλοπίνακες από 3 χιλ. έως 20 χιλ., αρμέ, παβέ, σατινέ, βαμμένοι (σε οποιαδήποτε RAL απόχρωση).

  •   ΡΟΝΤΕ

Το τζάμι ή ο καθρέπτης τροχίζεται στην κάθετη πλευρά του, ώστε να μην κόβουν οι άκρες του. Η επεξεργασία αυτή δίνει καμπυλωτή ή στρογγυλή μορφή στους υαλοπίνακες. Η συγκεκριμένη μορφή επεξεργασίας ονομάζεται ροντέ φόρμα.

  •   ΜΠΙΖΟΥΤΕ

Το τζάμι ή ο καθρέπτης επεξεργάζεται στην επίπεδη επιφάνεια του, δημιουργώντας εφέ καμπύλου ή ευθύγραμμου σχήματος στις άκρες του. Η συγκεκριμένη μορφή επεξεργασίας ονομάζεται μπιζουτέ φόρμα.

  •   ΔΙΑΤΡΗΣΕΙΣ

Μπορούμε να δημιουργήσουμε οπές όλων των διαμετρημάτων, σε όποια διάσταση καθρέπτη ή υαλοπίνακα.

  •   ΑΜΜΟΒΟΛΗ

Το τζάμι ή ο καθρέπτης υπόκειται ειδικής επεξεργασίας και μπορούμε να δημιουργήσουμε εφέ με διάφορα σχέδια αποτυπωμένα πάνω στο τζάμι ή τον καθρέπτη.

Η τεχνική κοπής υαλοπινάκων γίνεται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Modern Glass Design – Αλικαρίδης, με μηχανήματα κοπής τελευταίας τεχνολογίας. Μπορούμε να υλοποιήσουμε όλους τους τύπους κοπής γυαλιού μας ζητηθεί.

Προφίλ αλουμινίου για πορτάκια και ντουλάπες (πομπέ, τετράγωνο, ανάποδο πομπέ).

Η εταιρεία Modern Glass Design – Αλικαρίδης εξειδικεύεται στην κατασκευή καμπίνων μπάνιου, σε όλες τις διαστάσεις. Συγκεκριμένα κατασκευάζει καμπίνες συρόμενες, ανοιγόμενες, σταθερές, ανοξείδωτες, γωνιακές ή αθέατες, αλλά και με θέματα της αρεσκείας του πελάτη, κατόπιν παραγγελίας. Για τις κατασκευές της χρησιμοποιεί ένα νέο πρωτοποριακό υδροφοβικό κρύσταλλο, το οποίο προστατεύει την καμπίνα από άλατα και κηλίδες και σε μόνιμη βάση από τα ενοχλητικά υπολείμματα νερού. Προσφέρεται με δεκαετή εγγύηση καλής λειτουργίας.

ΠΛΑΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΑΠΟ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Δώστε ξεχωριστό στυλ στην κουζίνα σας αντικαθιστώντας τα πλακάκια ή τον τοίχο σας με μια γυάλινη επιφάνεια. Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων, τη γυάλινη επιφάνεια που ταιριάζει με το ύφος και το design της κουζίνας σας.